Fonollosa: “aquesta nova seu de la Creu Roja respon a l’obligació d’ajudar qui ho necessita”

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord disposa des d’aquest dissabte d’una nova seu ubicada al carrer del Revall, a La Vila. Aquest migdia s’ha celebrat la inauguració de l’espai, que l’Ajuntament de Martorell ha adaptat a les necessitats de l’entitat humanitària per al desplegament dels seus programes socials. L’alcalde Xavier Fonollosa ha justificat que l’obligació de l’administració és ajudar a qui més ho necessita, i l’actual president de la Creu Roja, Pere Martínez, ha lloat la nova ubicació, més cèntrica i que donarà un millor servei a la població.

“L’obligació de l’Ajuntament és ajudar als qui més ho necessiten i fer que les entitats que hi treballen tinguin instal•lacions dignes. Volem teixir complicitats, realitzar convenis i facilitar-los la feina”, ha subratllat l’alcalde en la ronda d’intervencions. Per aquest motiu, ha dit, “avui és un gran dia, perquè inaugurem una nova seu per a la Creu Roja, ampliada i millorada d’acord a les seves necessitats. I també fem un reconeixement a l’entitat, a socis, tècnics i voluntaris per la seva gran feina. Està en molt bones mans”.

El consistori ha adequat l’equipament després d’un treball “colze a colze amb la Creu Roja per respondre a totes les seves necessitats i millorar les prestacions que tenia a l’anterior local de Can Cases”, ha destacat la regidora de Benestar Social Cristina Dalmau, per a qui “el nou espai, situat al costat d’un altre equipament amb finalitat social i integradora com el Cruyff Court, serà en benefici de Martorell i comarca”.

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
4 març 2017 |