Fonollosa: “L’Hospital té tanta història al darrera com futur per davant”

Divendres passat es va presentar l’acte commemoratiu dels 850 anys de l’Hospital Sant Joan de Déu. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va obrir els actes amb una visita oficial a Martorell. Puigdemont va posar de relleu l’atenció a les persones malaltes i desvalgudes, i el seu impuls per part de la societat civil com a forma de fer nació. Va acompanyar-lo l’alcalde Xavier Fonollosa, en una jornada molt emotiva per a l’Hospital i el seu personal i per tot Martorell.

“La història de l’Hospital està lligada a l’estratègic posicionament geogràfic de Martorell, lloc de pas natural entre Barcelona i la Catalunya interior. Aquest centre té tanta història al darrera com futur per davant, i dóna servei a 160.000 usuaris de 13 municipis. No deixarem mai de vetllar perquè tingui tots els recursos necessaris per continuar sent útil, modern i de referència per al conjunt de la ciutadania”. Xavier Fonollosa

A l’acte s’hi va homenatjar també als set patrons vitalicis de la Fundació i els seus familiars: Carmen Simó i Vallmajor, Miquel Salvat i Canela, Francesc Ros i Saus, Pere Voltà i Ferret, Francesc Barbarà i Campderrós, Santiago Casasayas i Bertran i Josep Miró i Fisa. També es va projectar un audiovisual que resumia els fets més destacats dels 850 anys de l’equipament.

[ssba] 25 abril 2017 |