Fonollosa: “Amb la millora del paisatge urbà i de la via pública, no pararem; sempre hem cregut que la cohesió social comença al carrer”

“Amb la millora del paisatge urbà i de la via pública, no pararem; perquè el nostre objectiu és tenir un dels millors pobles del país. És el nostre objectiu, la nostra obligació i el nostre compromís: sempre hem cregut que la cohesió social comença al carrer”, ha dit l’alcalde Xavier Fonollosa, amb motiu de l’inici de les obres per a la instal•lació d’ascensors en quatre comunitats de veïns més del barri de Buenos Aires.

Aquestes millores són fruit del conveni de col•laboració entre l’associació de veïns, l’Agència Catalana de l’Habitatge i l’Ajuntament de Martorell. L’acció forma part d’un pla integral per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i la millora de la qualitat de vida dels veïns del barri. Les obres inclouen la instal•lació d’ascensors exteriors connectats a nous balcons que milloren l’accessibilitat als domicilis i eliminen les barreres arquitectòniques dels edificis d’aquest barri habitat majoritàriament per persones grans.

També s’han tramitat ja les llicències d’obres per a la rehabilitació de les façanes de les comunitats de veïns dels números 1, 2, 3 i 4 de la plaça Sant Joan Bosco; els números 4 i 5 de la plaça Lluís Rigalt; els números 6 i 7 de la plaça Joan XXIII; el número 2 del carrer Bonaventura Pedemonte i el número 2 de la plaça Pompeu Fabra.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha avançat una altra intervenció prevista al barri per als propers mesos, la remodelació de la plaça Pompeu Fabra, “la plaça central, que té el terra malmès: estem fent un projecte per fer-hi un tractament integral, d’acord amb l’associació de veïns”.

[ssba] 29 març 2017 |