Fonollosa: “Hem treballat de valent per posar tota la informació possible a l’abast de la ciutadania”

“Estic molt content per aquest reconeixement que ens fan, que només el tenim el 10% dels municipis de Catalunya”, ha declarat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, després d’assistir aquest dimecres a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a l’acte de lliurament dels segells Infoparticipa, amb què el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. A l’Ajuntament de Martorell se li ha reconegut la millora amb més d’un 60% d’indicadors positius d’ençà de l’avaluació anterior.

“Hem treballat de valent per posar tota la informació possible a l’abast de la ciutadania, a la web municipal. Així que això és un reconeixement a la bona tasca que hem fet tots plegats posant-nos al dia perquè tothom pugui fer ús i participar de tot el que es fa des de l’Ajuntament”, ha dit Fonollosa. Aquest reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local només l’han obtingut un 10% dels municipis catalans, 93 ajuntaments, entre els quals Martorell, que disposa d’un Portal de Transparència i que ha passat en el darrer any d’una valoració inicial del 22% al 80,77% actual.

Recentment, l’Ajuntament ha fet arribar al LPCCP els 10 ítems que li mancaven per assolir el 100% de valoració, fet pel qual tot indica que en la propera edició es podrà obtenir ja la màxima distinció.

[ssba] 20 abril 2017 |