Fonollosa: “La connexió entre l’A-2 i l’AP-7 és una infraestructura vital per la comarca, pel nostre municipi i pels dos vallesos”

El ple de l’Ajuntament de Martorell ha aprovat aquest dilluns al vespre una moció per demanar a l’Estat espanyol que reprengui i enllesteixi les obres de la connexió entre l’A-2 i l’AP-7 aquest 2017. Segons el text aprovat, es tracta d’un enllaç necessari tant per Martorell com pels pobles dels voltants i de tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona i “ningú pot posar en qüestió que el benefici seria molt alt respecte la inversió que li manca”.

“Tenint en compte que el Baix Llobregat Nord i els dos vallesos són zones importants de generació econòmica i que la mobilitat de persones i mercaderies hi és constant, aquesta és una infraestructura vital per la comarca, pel nostre municipi i pels dos vallesos”, ha declarat l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa.

Segons l’alcalde, “aquest enllaç faria que la gent que volem anar a la B-30 no haguem de passar ni per un peatge d’autopista, a Martorell, ni per una ruta que travessa polígons industrials, amb més cues i lentitud, que no són les rutes més aconsellables”. Per tot això, insisteix, “reclamem a l’Estat que acabi aquesta connexió aquest mateix 2017, perquè entri en funcionament abans del 2018, i ho fem de la manera més solemne que tenim, aprovant una moció en sessió plenària”.

[ssba] 21 març 2017 |