Fonollosa: “Les idees de cadascú són importants i tenim el canal per fer-les possibles”

Aquest 2017, l’Ajuntament ha reservat 200.000 euros del pressupost d’inversions municipal per a que els ciutadans i les entitats opinin sobre quins projectes volen desenvolupar a Martorell. “Fem una cosa nova i volem que hi hagi una àmplia participació, que el conjunt de la ciutadania s’hi impliqui”, ha dit l’alcalde. “Volem que la gent sigui agosarada, perquè les idees de cadascú són importants i tenim el canal per fer-les possibles”.

El procés dels Pressupostos Participatius tindrà diferents fases. Qualsevol ciutadà o entitat podrà presentar fins a cinc propostes, amb un pressupost màxim de 40.000 euros cadascuna, a través d’una fitxa que trobaran al web municipal o a l’Oficina de Pressupostos Participatius a El Círcol. Les propostes es podran presentar fins al 5 de maig, i seran valorades per una comissió tècnica, seguint els criteris establerts.

La fase de votació tindrà lloc del 12 al 21 de juny i hi podran participar totes les persones empadronades a Martorell majors de 16 anys. Les votacions es podran fer per Internet, per telèfon mòbil o bé presencialment. Cada persona que participi en aquesta fase haurà de votar les 5 propostes que més li agradin. Les propostes escollides començaran a fer-se realitat a partir de setembre.

[ssba] 6 abril 2017 |